Welkom op ons feestje

NKVV is opgericht op 12 mei 1948. In het jaar 2023 bestaat onze vereniging al 75 jaar. Dit willen we graag met iedereen vieren. Speciaal voor dit jubileum is er een werkgroep samengesteld. Zij zijn al vanaf mei 2022 bezig met de voorbereidingen voor een feestelijk weekend. En via deze website houden we u graag op de hoogte van alle activiteiten. *** Het feest is voor iedereen die NKVV een warm hart toedraagt, gratis toegankelijk! *** Twee professionele fotografen zullen dit jubileumweekend vastleggen, waarna de foto`s zullen worden gepubliceerd binnen onze media. Bij het betreden van ons sportpark gaat u hiermee akkoord! *** Op zaterdagmorgen is het feest voor de jongste jeugd. Het terrein is dan tot 13:00 uur alcoholvrij!

Historie

NKVV is opgericht op 12 mei 1948. Een historie van 75 jaar begint natuurlijk bij die eerste vergadering. Lees hier het hele verhaal van 75 jaar NKVV.

Werkgroep

Vanuit het bestuur van de vereniging is een werkgroep samengesteld. Vijf NKVV leden leggen de basis voor een feestelijk weekend!

Programma

Vrijdag 12 en zaterdag 13 mei 2023 zullen er diverse activiteiten plaatsvinden op het sportpark van NKVV. Bekijk hier het programma .

image
image
image
image
Vragen of opmerkingen?

Schijt je Rijk - Actie met een luchtje

Om ons feestweekend financieel te ondersteunen, is een ludieke actie opgezet: "Schijt je Rijk". De verkoop van vakken is al gestopt. Er zijn in totaal 300 vakken verkocht.