Vrijdag 12 mei 2023

18:15 uur

Opening weekend

Vanaf 18:00 uur is iedereen van harte welkom op ons sportpark. Om 18:15 uur gaan we het weekend officieel openen. Hierbij ontvangen wij muzikale ondersteuning van De Breibergers. Om ongeveer 18:30 uur zal KNVB ambassadeur Bert Slot ook het woord nemen om de vereniging toe te spreken.

Voor de inwendige mens zal de welbekende Bolle Jan worden warm gestookt. Deze snacks kunnen worden betaald via de unieke NKVV consumptiemunten.

Een professionele fotograaf zal deze hele avond vastleggen, waarna de foto`s zullen worden gepubliceerd binnen onze media. Bij het betreden van ons sportpark gaat u hiermee akkoord!

19:00 uur

Wedstrijd regioteam

Een wedstrijd tussen de huidige spelers van NKVV 1 en genodigden. Elke selectiespeler heeft persoonlijk een tegenstander uitgenodigd. Samen vormen zij de tegenstander van deze avond.

Het team wordt gecoacht door twee oud NKVV trainers! Er wordt 2x 37,5 minuten gevoetbald. dat maakt dan weer 75! Als scheidsrechter hebben we Michiel Okken uitgenodigd. Hij fluit zijn wedstrijden op hoog niveau en zal geheel onafhankelijk de wedstrijd in goede banen leiden. Als assistenten zullen onze eigen “vaste” grensrechters optreden.

19:48 uur

Special Guest

In de rust van de wedstrijd presenteren wij u een Special Guest. We willen u hier graag van alles over vertellen, maar juist het onbekende zal voor een verrassing zorgen. Dat we hiermee starten om 19:48 uur, is uiteraard geen toeval. Als vereniging zijn we namelijk ooit gestart in 1948!

Rond 20:10 uur hopen we de tweede helft van de Regiowedstrijd te kunnen starten.

20:45 uur

DJ Kevin

De feesttent is al vanaf 18:00 uur geopend. Hier zijn de speciale NKVV consumptiemunten te koop. Om 20:45 uur zal DJ Kevin u voorzien van vrolijke muzikale klanken. Hij is al enkele jaren actief als DJ en voelt feilloos aan welke muziek de tent wil horen.

00:00 uur

Het laatste rondje

Om 00:00 uur geven we aan dat het einde nadert. Althans van ons feestje. De laatste biertje kunnen nog worden besteld en de muzikaal breien we naar het einde toe.

00:30 uur

Einde

Om 00:30 uur stoppen we met de muziek definitief en gaat de tap voor even op slot. De commissie veegt de tent schoon en zet alles gereed voor dag 2.

Zaterdagmorgen start het programma weer om 09:30 uur met ons jeugdprogramma. Ook daar is iedereen van harte welkom!

Het feest is voorbij. Althans voor even. We verzoeken iedereen om de tent te verlaten. Het was hopelijk een gezellige avond en wellicht zien we iedereen in goede gezondheid op zaterdag weer. Wel thuis!