Het programma voor het jubileumweekend is nog niet volledig. Als werkgroep “NKVV 75 jaar” zijn we nog druk bezig om van alles te organiseren, plannen en vastleggen.

Voor zover bekend worden hier de activiteiten alvast in een tijdsschema uitgelegd:

Zaterdag 13 mei 2023

09:30 uur

Start Jeugdprogramma

Speciaal voor alle leden van NKvvProtos is de zaterdagmorgen gereserveerd. Dit geldt voor de kabouters en de jeugdteams tot en met de JO13. Het jeugdbestuur heeft in samenwerking met de jubileumcommissie een invulling gegeven aan deze morgen. Deze activiteiten zijn gepland op het hoofdveld van NKVV aan de Nassaustraat in Dalerpeel. De jeugdmorgen duurt tot 13:00 uur.

Tot 13:00 uur is het gehele terrein dan ook alcoholvrij!

Een professionele fotograaf zal deze hele dag vastleggen, waarna de foto`s zullen worden gepubliceerd binnen onze media. Bij het betreden van ons sportpark gaat u hiermee akkoord!

09:30 uur

Springkussen

Wat is een feestje zonder springkussen. Voor de allerkleinsten hebben we een springkussen opgeblazen. Uiteraard mogen ook de iets oudere kids hier op spelen, maar wanneer de kleinste kids het springkussen betreden, dan vragen wij de grotere jeugd vriendelijk om het springkussen over te geven. Wel zo sportief.

09:30 uur

Feesttent

Vanaf 09:30 uur is de feesttent ook weer geopend. De overgebleven munten van vrijdagavond zijn dus ook vandaag nog in te leveren. Maar let op. Als het feest voorbij is, dan zijn je munten niet meer in te leveren voor geld. Tot 13:00 uur is het gehele terrein alcoholvrij!

11:00 uur

Schminken

Daniëlle Tichelaar is met haar Magic Schminkkoffer, speciaal ingehuurd om de kids te voorzien van een leuk gezichtje. Iedereen die dit wil kan zich -GRATIS- laten schminken bij haar onder de partytent.

11:00 uur

Snacks & patat

Om ook de inwendige mens te verzorgen, staat snackwagen “Friet on Toer” ook op ons evenemententerrein geparkeerd. Hier kunt u naar hartenlust smullen van een gezonde snack, met of zonder saus. Let op: De snack van “Friet on Toer” kun je niet betalen met de NKVV munten. Je kunt deze betalen met contanten of via de pin.

14:00 uur

Boardingvoetbal

Om 14:00 uur trappen we af met boardingvoetbal. Alle senioren spelers, aangevuld met de teams NKvvProtos JO19 & NKvvProtos vrouwen 1, zullen in gemixte teams strijden om de “Boarding Cup”. Het spel wordt gespeeld tussen boarding, op velden van 27 x 42 meter. Er is een in- en uitgang middels een deurtje en alleen daar kunnen spelers het veld betreden of verlaten. De speelregels leggen we uit wanneer het zo ver is. Dit voetbalspel duurt tot ongeveer 17:00 uur. Het boardingvoetbal staat opgesteld op het oude trainingsveld, direct naast de feesttent.

17:15 uur

Schijt je Rijk

Het principe is vrij simpel. Men neme een koe, bakent een stuk veld af en laat de koe haar gang gaan. Het vak waar ze als eerste een vlaai deponeert, dat is het winnende vak. Een heerlijk geurende vlaai kan dus zo maar € 250.00 opleveren. Om 17:15 uur zal hare majesteit de koe het veld betreden. Een 2-koppige, onafhankelijke jury zal er op toezien of er (h)eerlijk wordt gescheten. Wil je alle regels exact weten, klik dan hier om een nieuwe pagina te openen.

18:00 uur

DJ Jeroen

De zaterdag zal muzikaal gevuld worden door DJ Jeroen Schutrups uit Coevorden. Hij zal er voor zorgen dat iedereen na afloop nog steeds de muzikale klanken voelt van een geslaagd feestje. Niets is hem te gek qua muziek. Hij voelt aan welke klanken passen bij hét moment en samen zal men de avond laten exploderen tot een muzikaal hoogtepunt.

20:00 uur

Prijsuitreiking verloting

Om 20:00 uur zal de trekking van de loten plaatsvinden in de feesttent. De uitslag zal de volgende dag te lezen zijn op deze website.

20:45 uur

Danny Sulman

Danny Sulman is een nuchtere jongen die niet bang is om een feestje te maken. door zijn ervaring op het podium en zijn geweldige stembeheersing zingt hij de sterren van de hemel. Danny is geboren Drent en dus een nuchtere Hollandse jongen waarin het Nederlandstalige lied door zijn aderen stroomt. Door zijn jarenlange ervaring in kleine kroegen en de grote feesttenten is hij uitgegroeid tot een artiest die benaderbaar is voor iedereen.

00:00 uur

Het laatste rondje

Om 00:00 uur geven we aan dat het einde nadert. Althans van ons feestje. De laatste biertje kunnen nog worden besteld en de muzikaal breien we naar het einde toe.

00:30 uur

The End…

Om 00:30 uur stoppen we de muziek definitief en sluiten we de tap. Hopelijk kunnen we terugkijken op een geslaagd jubileum.

Als dank geven we allemaal de barvrijwilligers een hand en bedanken we hen voor de bediening van deze avond.

Bedankt voor uw aanwezigheid…. 

Op naar het volgende jubileum!